OPG BEDENIKOVIĆ ZDRAVKO

Proizvodnja lješnjaka, meda i hladno prešanih ulja

OPG Bedeniković Zdravko osnovano je 2002. godine. Bavimo se proizvodnjom meda, ekološkom proizvodnjom lješnjaka i hladno prešanog ulja od lješnjaka.

Cilj nam je promocija svih naših proizvoda a u prvenstveno med sa zaštićenom oznakom izvornosti (ZOI) pod nazivom Zagorski bagremov med i lješnjake iz ekološke proizvodnje.
Naša vizija za budućnost je kontinuirano poboljšavati kvalitetu proizvoda i postati prepoznatljiv našim kupcima. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što nas potiče na rad i nadamo se kako smo uspješni u onome što radimo.

Med

Proizvodnja meda

Počeci pčelarenja sežu u 2007. godinu. Započeli smo s 2 zajednice, a danas brinemo o oko 50 zajednica. Pčelinjaci su smješteni na dvije lokacije i to su isključivo stacionarni pčelinjaci. Glavnina proizvodnje je bagremov med.

Zagorski bagremov
med

Zagorski bagremov med

Zagorski bagremov
med

Lješnjaci

Ekološki proizvedeni lješnjaci

Uzgojem lješnjaka bavimo se od 2008. godine. 2016. godine upisujemo se u registar ekoloških proizvođača lješnjaka. Proizvodnja se odvija na površini od 0,53ha, a ove godine povećavamo nasad na 0,75ha.

Ekološki
lješnjaci

Ulje od lješnjaka

Hladno prešano ulje od lješnjaka

S proizvodnjom hladno prešanih ulja započinjemo u 2022. godini. Za sada proizvodimo hladno prešano ulje od lješnjaka. Moguće je proizvesti i hladno prešana ulja od buče, suncokreta, koštica grožđa, konoplje, sezama, oraha i sl.
NAŠ RAD

Radimo od 2002. godine

CJENIK 
 
 

Cjenik proizvoda 2023